Basic Parçalar Nelerdir?

Basic Parçalar Nelerdir?

Basic kelimesi ‘’temel’’ anlamına gelen modası hiç geçmeyen kıyafetleri tanımlamak için kullandığımız bir terimdir. Bu günlerde erkek tişörtlerinden erkek gömleklerine, baggy pantolonlardan eşofmanlara pek çok üründe basic parçalar bulunması önemli bir noktadır. Yapabileceğiniz rengarenk bir kombinin içine giymek istediğiniz düz beyaz bir erkek tişörtü basic bir parçadır. Şık erkek oversizesweatshirtün altına giymek istediğiniz standart bir baggy pantolon, basic parça olabilir. Genel olarak dümdüz, kalıpları standart olan ve tek ürünler olan basic parçalar, işin aslında hem ülkemizde hem de dünyada en çok tercih edilen kıyafetlerdir diyebiliriz.

BASİC PARÇALARI NASIL KOMBİNLENMEKTEDİR?

Basic parçalar, bir araya geldiğinde basit günlük bir stil ortaya çıkarabilir. Ama basic ürünlerin asıl meselesi, kendilerinden birer kombin oluşturmak değil, şık ve rahat bir kombin yapmaktır. Bunu daha detaylı incelemek için birkaç kombin önerisine bakalım.

  • İş yerine giderken klasik kumaş pantolon ile blazer bir ceket giydiniz diyelim. Spor ayakkabılarınız ve şık bir bilgisayar çantası ile mükemmel görüyorsunuz. Bu kombininizi tamamlayacak en iyi parça, düz beyaz bir erkek gömlek olabilir.
  • Günlük hayattaki tercihiniz spor kombinler ise spor ayakkabılar ve rahat eşofmanınızla beraber kombin oluşturdunuz. Bu kombinin eksik parçası, basic bir tişört olabilir.

BASİC PARÇALARI NEREDEN SATIN ALABİLİRİM?

Basic parçalar girilen her mağazada veya gördüğünüz her online satış sitesinde bulabileceğiniz parçalardır. Ama rastgele bir basic giyim ürünü almak ve kalitesiz kıyafetle karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden Black Sample’in kaliteli basic erkek ürünlerinin arasından seçiminizi yapmanız size uzun ömürlü bir parça kazandıracaktır.

BASİC PARÇALAR SİZİ BASİT GÖSTERİR Mİ?

Basic kelimesi ve basit kelimesi, ses olarak birbirlerine benzediği için basic parçaların basit parçalar olarak göründüğü düşünülmektedir. Oysa ki basit görünen yapılan kombinin kendisidir. Tamamıyla basic parçalardan oluşan kombinler dahi; doğru renkler, doğru dokular ve doğru uyumla yapıldığında oldukça şık duracaktır. Erkek jean pantolonlar ve erkek tişörtler, milyonlarca insanın kullandığı basic kombinlerden biridir. Ne salaş ne de basit görüntü çizecektir. Tam tersine, gündelik yaşamda kolaylaştıran şık giyim stili demek yanlış olmaz. Hem de basic parçalar kullanıldığında kıyafetlerin şıklığını öne çıkarırlar.

Etiketler: basic moda, basic kombin
Şubat 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR