Erkek Oversize Kıyafetlerle Düğüne Nasıl Gidilir?

Erkek Oversize Kıyafetlerle Düğüne Nasıl Gidilir?

 

 

Düğünler şık giyinmeniz için bir kaçırılmaz bir fırsattır. Fakat şık olmanız için her zaman takım elbise giymeniz gerekmez. Oversize erkek kıyafetleri ile de düğünlerde şık ve rahat görünebilirsiniz.

 

 

Bu yazımızda sizler için oversize kıyafetler ile düğünlerde nasıl kombinler yapabileceğinize dair küçük ipuçları vereceğiz: 

 

  1. Doğru Ürünleri Seçmeye Özen Gösterin:
  2. Erkek Oversize T-shirtler: T-Shirtler bu konsept için en ideal seçeneklerden biri olacaktır sizler için. Keten ya da pamuklu doğal kumaşlardan üretilen t-shirtler tercih edebilirsiniz.
  3. Erkek Oversize Gömlek: Blacksample markasının oversize gömleklerini düğünlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Daha resimi görünüm yaratmak isterseniz bu gömlekleri bir ceket ya da blazer ile tamamlayabilirsiniz.
  4. Erkek Oversize Pantolonlar: Oversize pantolonlar, düğünde havalı ve rahat bir kombin yaratmanız için ideal parçalardır. Chino, kumaş ya da kot pantolonlar tercih edebilirsiniz. 
  5. Ayakkabı:Oversize kıyafetler ile yaptığınız kombinlerde sneaker, deri bot ve loafer gibi rahat tarzda ayakkabılar kullanabilirsiniz.
  6. Aksesuarlar: Oversize kombinlerde kemer, kolye, şapka ya da bileklik vb. aksesuarlar ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

 

2.Doğru Kombinler Yapın: 

 

  • Kot Pantolon ve Oversize T-Shirtler: Bir oversize erkek t-shirt ile kot pantolonu kombinleyerek şık ve konforlu bir tarz yaratabilirsiniz. Ceket ya da blazer ekleyerek daha resmi görünüm elde edebilirsiniz.
  • Chino Pantolonlar ve Oversize Gömlekler: Chino pantolon ile oversize bir gömleği kombinleyerek şık ve modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Ceket 
  • Blazer Ve Oversize Pantolonlar: Oversize bir erkek pantolonunu blazer ile kombinlediğinizde daha modern ve resmi bir görünüm elde edeceksinizdir.

 

Etiketler: erkek, kombin, oversize, erkekkombin
Mayıs 02, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR