Sweatshırtler Nasıl Kombinlenebilir?

Sweatshırtler Nasıl Kombinlenebilir?

Konfor ve sportif olan tarzınızın vazgeçilmezi olan sweatshirtler, dolabınızda olan farklı sayıdaki alt giyim ürünleri ile kombinlenebilir. Hem spor hem de şık görünmek isterseniz tercihiniz sweatshirtlerin ne ile kombin olabileceği merak konusu olmaktadır. Sweatshirtlerinizin altına pantolon giyilebilir mi sorusuna cevabımız sorgusuz sualsiz evet olur.

Genel olarak oversize olan veya geniş kesimli olanlardan tercih ettiğiniz  sweatlerin, kolay kulanımları kadar duruşları da tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır. Bu yüzden sizi huzursuz eden pantolonlar bu rahat giyiminizin bir bölümü olarak düşünülmemelidir. Ama günümüzde, sizlerin konfor düşünülerek tasarladığımız birbirinden farklı bir çok sportif pantolon üretilmektedir. Esnek ve yumuşak bir yapıya sahip olan pantolonlarınızı sweatlerinizin altına giyerseniz standart bir günlük kombin elde etmiş olabilirsiniz.

Sweatshirtlerin Altına Tayt Tercih Etmeli Miyiz?

Pantolonların bir az daha zahmetli giyilmesi ve gün içinde bacakların rahatsız olabileceğiniz şekilde sıkı yapılarına katlanmak istemez ise tercihiniz taytlar olacaktır. Pantolonlara göre çok daha esnek ya da çok daha yumuşak olan taytlar, sweatlerinizin altına giydiğinizde kadın müşterilerimizin vazgeçilmezi olmaktadır. Mat ya da parlak olarak tercih edilen birbirinden rahat taytlar ve kombinlediğiniz sweatshırtleriniz sizi günü spor şık yıldızı haline getirir.

En çok tercih edilen sweatshirt kombinleri nelerdir?

Sonbahar ya da kış günlerinde en sık tercih edilen parçalardan biri sweatshırtler, farklı farklı giyim ürünleri ile mükemmel bir kombin oluştursa da en şık duruşu baggy pantolonlar ya da taytlar ile sergiler. Hem kumaş açısından hem de renk açısından sizi hayal kırıklığına uğratmayacak oaln kümbin önerilerimizi sizler ile paylaşıyoruz.

  • Beyaz renkli olan sweatshirtlerinizin altına giydiğiniz siyah bir skinny jean sizi şık ve sportif gösterecektir. Üst ve alt parçalarda olan kontrasta, açık renkli olan ayakkabılarınızın ve şapkalarınızın sağladığı destek ile mükemmel bir kombin oluşturacaksınız.
  • Siyah sweatshirt kombinlemek isterseniz de altına giydiğiniz siyah taytlar ya da slim fit pantolon sizi olduğunuzdan daha fit gösterecektir.
  • Renklerden vazgeçemezseniz sarı, kırmızı, yeşil, mavi ve daha farklı farklı olan Blacksample sweatshirtlerimizi; eşofmanlar ile tercih edebilirsiniz. Hem kış ve sonbahar renk yelpazesine göre bir tercih olacak hem de sizleri çanta, şapka ve ayakkabı gibi renk uyumunu sağlamınız için aksesuarlarınızı düşünmekten sizi kurtaracaktır. Siyah alt giyim ürünleri ile yaptığınız çok renkli olan kombinler, soğuk günlerde bulunduğunuz ortamlara sıcak bir hava katacaktır.

Sweatshırt Renklerini Neye Göre Seçmeliyiz?

Blacksample sweatshirtlerimizin renk yelpazesi içinden tercih ettiğiniz herhangi bir ürün ile dolabınızda olan pek çok alt giyim ürünleri ile gönül rahatlığı ile kombinleyebilirsiniz. Ama yinede en doğru tercihiniz için sweat renginizi belirlerken hassas davranmak istemeniz çok doğaldır. Kesimi, kalıbı doğru olan ve kumaşı kaliteli sweatshırtlerinizin tüm renkleri sizi aynı düzeyde memnun edecektir. Giydiğiniz alt giyim ürünlerim renkleri ile uyumlu ya da kontrast oluşturacak şekilde seçebilirsiniz ya da günlük kombininizi BlackSample swaetshırtlerin ile beraber dolabınızdaki kıyafetler ile de yapabilirsiniz.

Etiketler: swatshırt, kombin, kombin önerileri, erkek moda,
Mart 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR