Crop Sweatshırtlerin İçine Neler Giyilmelidir?

Crop Sweatshırtlerin İçine Neler Giyilmelidir?

Genç moda sektörünün en önemli parçalardan olan croplar, birbirinden farklı olan yüzlerce tasarımla gözler dolduruyor. Her mevsim günleri için farklı olan kumaşlardan üretilen ve kullanıcılara her zaman giyebilme imkanı sağlar croplar, sweatshirt olarak da tercih edebilirsiniz. Yeterince kalın olan crop sweatshirtler soğuk günlerde de üşümemeniz için tasarlanmaktadır. Her ne olursa olsun, sıkı giyinebilmek için crop sweatshırtlerinizin altına göğüslerinizi tamamen saran hatta bralet iç çamaşırları giymeyi tercih edebilirsiniz. Hem göğüslerinizi daha dolgun gösterecek hem de cropun içine giren havanın göğüs bölgenize gelmesine önlemiş olacaktır.

CROP SWEATSHİRTLERİ NE İLE KOMBİN EDEBİLİRİZ?

Spor ve şık kombinleri seven genç kızların tercihi crop sweatshirtler, pek çok farklı türü olan alt giyim ürünleri ile birlikte kullanılabilir. En sevilen kombinlere beraber bir göz atalım:

  • Taytlar ve crop sweatshirtlerle yapılan kombinler, kusursuz vücut hatlarınızın daha da öne çıkmasını sağlamaktadır. Yüksek bel olan kalın ve kışlık kumaştan üretilen taytları tercih edebilirsiniz.
  • Eşofman altları ve crop sweatshirtler, en çok tercih edilen kombinlerden biridir. Genel olarak takım halinde satın alınabilen bu ikililerin, mükemmel renk seçenekleri bulunmaktadır. Pastel renk tonları, kış günlerinde dahi baharın canlılığını üzerinizde taşımayı sağlamaktadır.

KIŞ AYLARINDA CROP GİYİLİR Mİ?

Croplar kesilen, kısa anlamına gelmekle beraber, çıkış ile beraber aslında yaz günlerinde tercih edilen kıyafettir. Fakat sevilen, her mevsimde kullanılabilecek hale getirilmiştir. Özellikle yaz günlerinde efil efil etekler ile beraber, konforlu croplar en çok tercih edilen giyim ürünleri arasında da yer almaktadır. Kış günlerinde ise crop sweatshirtler ve eşofman altlarıyla vurgulanmaktadır.

Kış günlerinde ise crop giyilmesinin merak konusu olması  ise üşütüp hasta olmaktır. Tabiki çok soğuk olan havalarda ne kadar kalın kumaşlardan üretilse de crop giymek sağlıklı bir tercih değildir. Bunun nedeni ise çok soğuk kış günlerinde soğuk almanıza ve hatta soğukları doğrudan bel ve böbreklerinize almanıza sebep olur.

Kış günlerinin vazgeçilmezi ise crop sweatshirtleri giydiğinizde, üstüne biraz daha sıcak tutacak bir ceket alabilirsiniz. Bu şekilde ceketler hem sportif kombinleri tamamlamış olacak hem de crop sweatshirtler ile şıklığı kapatmadan sizi üşümekten korumaktadır.

Etiketler: crop kombin, kombin, outfit, crop sweatshırtler
Şubat 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR