Erkek Spor Giyim Tarzı Nasıldır?

Erkek Spor Giyim Tarzı Nasıldır?

Salaş spor tarzı oluşturmak için

  • Oversize Erkek T-Shirt
  • Oversize erkek eşofman altı
  • Oversize erkek sweatshırt
  • Oversize erkek spor şort

Standart olan bir sportif tarz için ise;

  • Fit kesim olan eşofman altları
  • Oversize erkek pamuklu tişörtler
  • Cap Şapkalar kullanılabilir.

Spor Şık Giyim Tarzı Nedir?

Spor şık tarz erkeklere çok yakışmak ile beraber günümüzde de moda halini almıştır. Bilekten olan fit eşofman altları ile beraber dar paça pantolonlar, sportif olan bir görünüm çizmenin yanı sıra şıklığı da beraberinde getirir. Günlük giyimlerde erkeklerin tercih ettiği spor şık giyimde ise spor ayakkabılar, fit erkek tişörtler, şapkalar, güneş gözlükleri ve şortlardır.

Erkekler Tarz Sahibi Olmak İçin Nasıl Giyinmelidir?

Tarz sahibi olmak öznel bir kavramdır. Ama tabi ki toplumun geneli için şıklık kavramı belirli standartlar taşımaktadır. Kıyafetlerin uyumlu seçilmesi, iyi olan vücut hatlarının öne çıkarılması ve en önemlisi ise temiz bir görünüm erkeklerin şıklık konusundaki başarısını ortaya çıkarabilir. Dikkat edilmesi gereken hususlar ise:

  • Hangi stile yakın olursanız olun şıklın en önemli kuralı kıyafetlerinizin her zaman temiz olmasıdır. Uzaktan bile temiz kıyafetler belli olur.
  • Pantolonlar, gömlekler, tişörtler ve ceketlerin düzgün ütülenmiş olması, şıklığınıza şıklık katacaktır. Kırışık olan veya bir kısmı ütülenen kıyafetler, salaş görüntü çekiciliğinizi kısıtlar.
  • Ayakkabı seçimi ise, kıyafet seçimi kadar önemlidir. Kadınların ise ayakkabı seçimleri milyonlarca olabilse de erkekler için modeller sınırlıdır. Bunların içinden stilinize en uygun olanı seçmek için acele etmeyin. Deneyin, yaptığınız kombine en ideal olan ayakkabıyı seçmelisiniz. Bir defa keşfedildiğinde, diğer kombinler için ayakkabı seçimi yapmak daha kolay hale gelir.
  • İster spor bir stil isterseniz klasik bir stil belirleyin, seçtiğiniz kıyafetler vücut hatlarıyla uyumlu olmalıdır. Klasik bir pantolon, kalça kısmınızı öne çıkarmalı, eşofman altı bedeninizden büyük olmamalıdır.

Smart Casual Erkek Stili Nedir?

Son zamanların modası smartcasual giyim, aslında şık bir spor tarzıdır. Ama kullandığınız giyim ürünleri açısından farklıdır. Smart casual tarz klasik giyimin güncel versiyonudur diyebiliriz. Klasik ama resmi olmayan bir stildir. Blazer ceketler ile kot pantolonların kombinlenebildiği, süet spor ayakkabılarının kullanıldığı giyim tarzında klasiklikten uzaktır. Tüvit ceketler, chino pantolonlar, renkli çoraplar ile zıt renk kemerler, bu tarzın tamamlayıcısıdır.

Etiketler: kombin, casual stil, kombin önerisi, erkek kombin önerisi
Şubat 26, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR